LYOTRADE
Croatian and Serbian
Search
K
Comment on page

Šta je LYOTRADE?

Šta je LYOTRADE?

LYOTRADE je centralizovana berza kriptovaluta osnovana 2021. godine koja se fokusira na trgovinu kriptovalutama. To je sigurna platforma koja nudi višestruke funkcije i niske naknade, čineći kripto-kripto trgovanje efikasnim i lakim.
Štaviše, sadrži usluge zalaganja (takozvani staking), kripto zajmove (crypto loans), zajedno sa različitim vrstama trgovanja kao što su: spot trading, margin trading, futures trading, and ETF trading, dok omogućava korisnicima da kupuju i prodaju kriptovalute kreditnom karticom ili bankovnim transferom.
LYOTRADE takođe podržava 200+ kovanica i tokena kojima se najčešće trguje, uključujući, ali ne ograničavajući se na bitcoin, Ethereum, Litecoin, i sopstveni izvorni token LYO Credit.
Napravite nalog sada! http://lyotrade.com/
LYO Credit (LYO) je token kreiran za rad u LYOPAY ekosistemu poslovnih aplikacija. Koristite ga za ulaganje, kupovinu i prodaju proizvoda i usluga, plaćanje naknada za transakcije po sniženoj stopi za trgovanje i za e-commerce, crowdfunding, plaćanje karticama i još mnogo toga.
Ulaganje (takozvani Staking) je metod zaključavanja vaše kriptovalute u novčanik za ulaganje da biste radili na validaciji novih transakcija na blockchain-u sa dokazom udela.
Korisnici će moći da primaju USDT, USDC i BUSD. Postoji 60 opcija za kolateral. Pored toga, za dobijanje kripto zajma nije potrebna KYC verifikacija i provera kreditne sposobnosti.

DEX Swap

Iako je LYOTRADE centralizovan, on takođe nudi DEX Swap, decentralizovanu uslugu koja čini razmenu digitalnih sredstava bržom i ne zahteva od korisnika da dele svoje lične podatke kada koriste platformu.
LYOTRADE omogućava korisnicima da na različite načine kupe bilo koju od 250 kriptovaluta dostupnih na berzi. Sa 53 dostupne valute, kupovina i prodaja kriptovaluta pomoću kreditne kartice, debitne kartice, SEPA i SWIFT-a je bez problema.
Kada korporativna kompanija, preduzeće ili institucija prođe naše protokole (KYB), imaće privilegiju da kreiraju više podračuna za organizovanije, efikasnije i bezbednije transakcije.

Referal

Referalni marketing je inicijativa koja se prenosi od usta do usta dizajnirana da podstakne postojeće kupce da svojim porodicama, prijateljima i kontaktima predstavi platformu da postanu novi kupci.

LYOTRADE Wallet

Korisnici mogu da čuvaju svoja sredstva u LYOTRADE novčaniku, centralizovanom i bezbednom kripto novčaniku koji podržava stotine kriptovaluta i niske naknade za transakcije.